reklam
reklam
hava 18° Çoğunlukla Bulutlu
DOLAR 32,3313 % % 0.01
EURO 35,0061 % % -0.23
GRAM ALTIN 2.321,86 % % 0,06
ÇEYREK A. 3.796,24 % % 0,06
BITCOIN 2.294.770 % 2.388
SON DAKİKA
reklam
Google News

Zelenskiy, Avrupa Parlamentosu Başkanı Metsola’yı kabul etti

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Avrupa Parlamentosu Başkanı Roberta Metsola’yı Ukrayna’nın başkenti Kiev’de Başbakanlık Ofisi’nde kabul etti.

Son Güncelleme :

02 Nisan 2022 - 11:26

/ 17 kez okundu.
reklam
Zelenskiy, Avrupa Parlamentosu Başkanı Metsola’yı kabul etti
reklam

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta 37. gün geride kalırken, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin görüşmeleri devam ediyor. Avrupa Parlamentosu Başkanı Roberta Metsola, Ukrayna’nın başkenti Kiev’e bir ziyaret gerçekleştirdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy Avrupa Parlamentosu Başkanı Metsola’yı Başbakanlık Ofisi’nde ağırladı.”Böyle bir zamanda Ukrayna’ya gelmek kahramanlıktır”Sosyal medya hesabından açıklama yapan Devlet Başkanı Zelenskiy, Metsola’nın Kiev’e böyle bir zamanda ziyaret gerçekleştirmesinin çok önemli ve anlamlı olduğu belirterek, “Size samimi olarak teşekkür etmek istiyorum. Size ve tüm ekibinize. Sizler böyle bir zamanda Ukrayna’ya gelerek kahramanlık örneği gösteriyorsunuz. Biz bugün ülkemizi koruyoruz ve partnerlerimizin ülkemize gelmesi halkımıza destek adına önemli bir adımdır. Biz sizinle telefonda tanışmıştık. Attığınız adımları değerli buluyoruz Ukrayna tarafında olduğunuz için mutluyuz. Sizin gelmeniz bizim için çok önemli” ifadelerini kullandı.Bekir Keskin

reklam

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.